Jokirannan Ratsastuskoulu

Ruuna-Remmi Oy

Henkilökunta

Pirjo Marjanen

tallin omistaja, ratsastuksenopettaja

Siitä lähtien kun olin seitsenvuotias pikkutyttö, hevoset ja ratsastus ovat olleet suuri osa elämääni. Työkseni olen ollut hevosten parissa 16-vuotiaasta lähtien. Täyspäiväisenä talliyrittäjänä olen ollut jo vuodesta 1993.  Olen koulutukseltani ratsastuksenopettaja - opetan tunneilla, mutta hoidan myös tallitöitä. Kouluttauduin aikoinaan myös fysioterapeutiksi, mutta hevosala vei kuitenkin mukanaan. Opetustoiminnan ohella valmennan ratsastajia ja koulutan hevosia. Osallistun myös itse jonkin verran kilpailuihin. Työtunteja kertyy paljon, eikä lomista voi kunnolla edes uneksiakaan. Mitään en kuitenkaan haluaisi muuttaa - tosin muutamana räntäsadepäivänä. Kun vielä ei ollut maneesia, olisin mieluummin ollut jossain muualla kuin ratsastuskentän laidalla. Unelmani on toteutunut. hevoset ovat minulle elämäntapa, harrastus ja työ yhdessä. Ilman niitä syntyisi iso tyhjiö. Ja mitä tilalle? Siinäpä se, en osaa edes ajatella.

 

 

Janina Salo

ratsastuksenohjaaja

Olen aloittanut ratsastuksen alle kouluikäisenä shetlanninponeilla ja Jokirantaan tulin ensimmäisen oman hevoseni kanssa 1996. Olen kilpaillut paljon koulu- ja esteratsastuksessa, mutta lännenratsastus vei mukanaan jo kauan sitten. Koulutukseltani olen merkonomi ja ratsastuksenohjaaja. Lisäksi olen SRL:n I-tason valmentaja ja II-tason lajivalmentaja lännenratsastuksessa. Olen työskennellyt Jokirannassa ratsastuksenopettajana  vuodesta 2004 ja opetan vakiotunnit tiistaista perjantaihin sekä lisäksi yksityistunteja ja pienryhmiä sopimuksen mukaan.

 

 

Maria Mäenpää

tallimestari

Olen ratsastanut kuusi vuotiaasta asti ja ensimmäinen hevoseni on ostettu Pirjolta. Nuoruuden jälkeen hevosteluun tuli useamman vuoden tauko ja palasin hevosten ja ratsastuksen pariin aikuisiällä entistä innokkaammin. Minulla oli kolme hevosta omassa tallissa kunnes muutimme maalta kaupunkiin.

Olen suorittanut tallimestarin erikoisammattitutkinnon ja tallimestarin työn lisäksi pidän yksityis- ja pienryhmätunteja arkipäivisin. Työnkuvani on laaja, eikä koskaan ole samanlaista päivää. Saan käyttää monipuolisesti taitojani ja hyödyntää vahvuuksiani. Tällä hetkellä en tiedä mitään mielekkämpää! Toivon että voin työssäni auttaa niin hevosia kuin heidän ratsastajiaankin.

Valmentaudun ja kilpailen ahkerasti lännenratsastuksessa ja muu vapaa-aikani kuluu omaa varsaani Moonaa kouluttaen.

 

Sonja Marjanen

tuntien ohjaus, tallityöt, ratsutus

Olen ollut hevosten kanssa tekemisissä ihan pienestä asti. Erilaisia ratsastustyylejä on tullut kokeiltua, mutta lännenratsastus vei voiton. Olen kilpaillut eniten lännenratsastuksessa, jossa tavoitteeni on kehittyä koko ajan eteenpäin. Onnekseni saan kehittää harrastuksestani työuraa ja nauttia siitä mitä teen. Työnkuvaani kuuluu tallitöiden lisäksi yksityis- ja pienryhmien opetus sekä hevosten ratsutus.