Jokirannan Ratsastuskoulu

Ruuna-Remmi Oy

Hinnasto

     
Ratsastustunti ryhmässä
- Irtotunti 32 €  
- Omalla hevosella (Jokirannassa asuvat) 17 €  
- Omalla hevosella (muualta tulevat) 20 €  
- 10x kortti 260 €
- 10x kortti western 260 €  
     
     
- Alkeiskurssi 11h (9h ratsastusta ja 2h teoriaa) 300 €  
Yksityistunti
- 1 hlö 55 €
- 2-3 hlö 45 € / ratsastaja
- 4+ hlöä 40 € / ratsastaja

HUOMIO! Uusi hinnasto voimassa 1.1.2019 alkaen.

Myös polttarit, synttärit, erilaiset tapahtumat, yritysten virikepäivät jne. Kysy suoraan Pirjolta!

Kymmenen kerran kortti on voimassa  12 viikkoa ensimmäisestä ratsastuskerrasta. Jos samalle kortille on varattu 2 vakiopaikkaa/vko, voimassaoloaika on 6 viikkoa, 3 vakiopaikkaa/vko on voimassa 4 viikkoa. Jos tunti on peruttu tallin toimesta (liian kova pakkanen, hevosten kesäloma tms.) voimassaoloaika pitenee.

TUNTIPERUUTUS
Mikäli olet estynyt tulemasta ratsastustunnillesi, ilmoita peruutuksesta edellisellä ratsastustunnillasi tai TEKSTIVIESTILLÄ toimiston numeroon 0400 906 215. Tekstiviestiperuutuksessa huomioi seuraavat seikat:

• peruutusviesti tulee lähettää viimeistään saman päivän klo 10 mennessä, paitsi lauantain tunnit perjantai klo 12 mennessä.
• edellä mainitun ajankohdan jälkeen tulleet peruutukset jätetään huomioimatta ja tunti veloitetaan.
• sairastapauksissa myöhässä peruttua tuntia ei veloiteta, jos oppilas tuo seuraavalla kerralla ratsastamaan tullessaan lääkärintodistuksen ratsastuskyvyttömyydestä.
• muihin puhelimiin, sähköposteihin, facebookkiin, vastaajaan tms tehtyjä tuntiperuutuksia ei voida huomioida. Toimiston puhelin on aina tuntiopettajalla jolla on myös listat, joten pysytään ajan tasalla. Tekstiviestistä pystytään myös tarkistamaan kellonaika myöhästyneiden peruutusten varalle.
• Myöhässä peruttuja tunteja ei voi korvata, eli ratsastaa muuna päivänä. Myöhässä peruutettu tunti on aina menetetty.

Nämä säännöt koskevat kaikkia ratsastuskoulun ryhmätunneilla ratsastavia oppilaita. Myös omilla hevosilla tunneilla käyviä sekä irtotuntioppilaita.